Scandinavian Prohunters på Facebook
Scandinavian Pro Hunters
Hej hej. Om man vill ska man kunna skriva bildtext till galleribilderna!

Scandinavian Prohunters AB

 
"Varje resa som jag bokat med SPH har varit en succé, därför är valet enkelt när jag väljer nästa resa och nästa resa...............och nästa resa. Allt andas kvalité, från kaliberfrågor till hemtransport av troféer”

VARFÖR VÄLJER KUNDERNA SCANDINAVIAN PROHUNTERS OM OCH OM IGEN?
 
MÅNGÅRIG ERFARENHET
Scandinavian Prohunters drivs av Stefan Bengtsson. Stefan är utbildad viltmästare och professionell jägare och har arbetet som yrkesjägare i totalt 21 år i Sverige, Danmark och Sydliga Afrika och har jagat på 4 kontinenter och 26 olika länder. Stefan konsulteras flitigt på viltvård- och jaktprojekt i stora delar av världen.
 
TRYGGHET OCH SÄKERHET
Det är Stefans långa erfarenhet och kunskap i branschen där han har såväl arrangerat, köpt och sålt jakter runt om i hela världen som är Er trygghet!
Scandinavian Prohunters har givetvis den lagstadgade resegarantin – vilket garanterar er säkerhet!
 
ENDAST UTVALDA SAMARBETSPARTNERS
För att kunna prestera bra arrangemang krävs personligt engagemang så samarbetspartnern får kännedom om vad en svensk jägare vill ha och förväntar sig. Med sin stora erfarenhet väljer Stefan ut de seriösa samarbetspartners han anser håller måttet för en bra jaktupplevelse, organisation och kvalité. Alla områden är därför väl kontrollerade och besökta.
 
PERSONLIG RÅDGIVNING
Du som är kund hos Scandinavian Prohunters, får den bästa rådgivning som finns inom jaktresebranschen oavsett vilket resmål du väljer runt om i världen. Scandinavian Prohunters hjälper dig hitta rätt jaktarrangemang, vad du skall tänka på innan resan, vilken utrustning du behöver och hjälper dig få hem dina troféer. Scandinavian Prohunters skräddarsyr jaktresan till dina behov och önskemål både till dig som vill arrangera ett KONFERENSPAKET, GRUPPRESA eller för dig som vill ge dig ut på DIN LIVS UPPLEVELSE.

 
 
Scandinavian Prohunters AB Storgatan 28 59837 Vimmerby Tel. +46 470 33 445 E-post: jaktresor@telia.com